Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kabaču-siera klaipiņš

Foto: Publicitātes
Kabaču-siera klaipiņu var griezt šķēlēs un pasniegt ar krēmsieru, šķiņķi, lasi vai svaigiem salātiem. Bet gards tas ir arī tāpat, bez piedevām. Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
40 min
1. Kabaci nomizo, izņem sēklas, sarīvē uz rupjās rīves, nospiež lieko sulu. Sarīvē arī sieru.
2. Traukā sakuļ olas, pievieno un iemaisa jogurtu un eļļu. Citā traukā samaisa miltus un cepamo pulveri, tad tos pievieno un samaisa ar olu masu. Iemaisa sarīvēto kabaci un sieru, pievieno garšvielas un zaļumus.
3. Mīklu lej garenā formā (izklāj ar cepamo papīru), virspusē ber sezama sēkliņas un garšvielas.
4. Cep 190° aptuveni 45-50 minūtes. Pēc izcepšanas atdzesē, lai pildījums pilnībā sastingst. Griež šķēlēs un bauda.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes