Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču rullīši itāļu gaumē

Foto: Receptes.lv
Kabaču rullīši itāļu gaumē - garšīgi, ka vai traks!
Pagatavošana
40 min
1. Kabaci ar dārzeņu nazi sagriež plānās sloksnēs.
2. Gatavo pildījumu, rikotu vai biezpienu samaisot ar 3 caur spiedi izspiestām ķiploka daiviņām, pāris lapiņām kapāta bazilika, sāli, pipariem un 50 g cietā siera.
3. Katras kabaču sloksnītes galā liek karoti pildījuma, aizrullē ciet. Sagatavo visus rullīšus.
4. Gatavo mērci - blenderī samaļ konservētos tomātus ar sāli, pipariem, cukuru, atlikušo baziliku un ķiplokiem.
5. Pannā uzkarsē eļļu, viegli apcep rulīšus, ik pa laikam apgrozot, līdz tie ir zeltaini, tad pārlej ar mērci un sutina zem vāka 15 minūtes.
6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pregano, cieto sieru un bazilika lapiņām. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu