Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kabaču rullīši itāļu gaumē

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kabaču rullīši itāļu gaumē - garšīgi, ka vai traks!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 paliels kabacis vai cukīni
  • 250 g kulinārijas biezpiena vai rikotas
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 1 buntīte svaiga bazilika
  • 1/2 bundža konservētu tomātu
  • 100 g cietā siera, sarīvēts
  • Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Raudene jeb oregano pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci ar dārzeņu nazi sagriež plānās sloksnēs.
  2. Gatavo pildījumu, rikotu vai biezpienu samaisot ar 3 caur spiedi izspiestām ķiploka daiviņām, pāris lapiņām kapāta bazilika, sāli, pipariem un 50 g cietā siera.
  3. Katras kabaču sloksnītes galā liek karoti pildījuma, aizrullē ciet. Sagatavo visus rullīšus.
  4. Gatavo mērci - blenderī samaļ konservētos tomātus ar sāli, pipariem, cukuru, atlikušo baziliku un ķiplokiem.
  5. Pannā uzkarsē eļļu, viegli apcep rulīšus, ik pa laikam apgrozot, līdz tie ir zeltaini, tad pārlej ar mērci un sutina zem vāka 15 minūtes.
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pregano, cieto sieru un bazilika lapiņām. Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pregano, cieto sieru un bazil...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas