Silti, gardi un sātīgi dārzeņu plācenīši vienmēr būs lieliska pusdienu ideja. Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Sastāvdaļas paredzētas 13-15 plācenīšiem.
Pagatavošana
20 min
1. Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, tāpat sarīvē arī sieru, papriku un krabju nūjiņas sagriež nelielos gabaliņos.
2. Traukā ber sarīvēto kabaci, samaisa ar sakultu olu, tad pievieno miltus, cepamo pulveri, garšvielas, visu atkal samaisa. Beigās mīklā iemaisa papriku, sieru un krabju nūjiņas.
3. Uz sakarsētas pannas vidējā eļļas daudzumā cep nelielus plācenīšus, cep, līdz ir zeltaini brūni no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
4. Pasniedz ar svaigiem salātiem, var papildināt ar krējumu vai bezpiedevu jogurtu. Labu apetīti!