Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču pankūkas ar cieto sieru

Foto: Publicitātes
Kabaču pankūkas ir klasika, tāpat kā kartupeļu pankūkas. Lai papildinātu garšas, cietais siers un zaļumi lieliski nāk talkā.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne.
Pagatavošana
40 min
1. Nomizo kabaci un izņem sēklas.
2. Sarīvē un nospiež no kabača šķidrumu.
Foto: Publicitātes
3. Pie sarīvētā kabača pievieno mannu, miltus, cieto sieru, olas, sakapātas dilles, izspiestu ķiploka daiviņu un sāli pēc garšas. Labi izmaisa.
Foto: Publicitātes
4. Liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar nelielu daudzumu eļļas.
Foto: Publicitātes
5. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu