Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar 15 karbonādēm

Foto: Publicitātes
"Nepārbīstaties, galīgi traks un izšķērdīgs neesmu palicis! Mājās mēs esam septiņi nu jau gandrīz pieauguši cilvēki un jauniešiem apetīte, kā zvēriem, tāpēc katram divas plānas karbonādītes, tāds nieks vien ir un piedevas arī jāgatavo, gribi vai negribi," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
80 min
1. Ieslēdz cepeškrāsni 180 grādos, sildot augšu un apakšu, ja ir tāda iespēja.
2. Plāni izklapē karbonādes. Pārkaisa sāli, piparus.
3. Ņem dziļo cepešpannu un sāk kārtot lazanju. Es lazanjas plāksnes nevāru, lieku pa taisno no paciņas. Apakšā liek plāksnes, tad karbonādes, pārkaisa sēnes un nedaudz rīvētu sieru.
Foto: Publicitātes
4. Otru kārtu atkārto tādu pašu un augšu arī pārklāj ar lazanjas plāksnēm. Tad visu pārlej ar saldo krējumu līdz augšējai plāksnei. Ja krējums par maz, var pieliet ūdeni. Tagad atliek izlikt pašā virsū tomātu šķēles. Pārklāj ar foliju un šaujam krāsnī uz 30-35 min.
Foto: Publicitātes
5. Beigās noņem foliju, bagātīgi pārkaisa sieru, pieslēdz ventilatoru un pacep vēl 15 min. Gatavs.
Foto: Publicitātes
6. Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu