Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

FOTO: Publicitātes

Svaigi dārzeņi, tikko grilēts vistas steiks un pašgatavota majonēze - salāti, kas neliek vilties!
Apmaksāta publikācija: “Putnu fabrika Ķekava"

Gatavo: Renārs Purmalis
Stils: Baiba Prindule-Rence
Foto: Anete Rūķe
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 "Ķekava" cāļa filejas steiks Zaļumu marinādē
  • 1 galviņa romiešu lapu salātu
  • 50 g pētersīļu
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1/2 daiviņa/s ķiploka
  • 100 g eļļas
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 ēd. k. sojas mērces
  • 70 g ķiršu tomātu
  • 1/4 citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Blenderī pagatavo majonēzi. Liek olu dzeltenumus, pētersīļus, ķiploka daiviņu, sinepes, sojas mērci un sāk blendēt. Lēnām lej klāt eļļu. Pievieno citronu sulu.
  2. Uz grila apcep cāļa filejas steiku.
  3. Kad viss gatavs, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  4. Uz šķīvja kārto lapas, majonēzi, tomātus un šķēlītēs sagrieztu cāļa fileju.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja kārto lapas, majonēzi, tomātus un šķēlītēs sagriez...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas