Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

Foto: Publicitātes
Svaigi dārzeņi, tikko grilēts vistas steiks un pašgatavota majonēze - salāti, kas neliek vilties!
Apmaksāta publikācija: “Putnu fabrika Ķekava"

Gatavo: Renārs Purmalis
Stils: Baiba Prindule-Rence
Foto: Anete Rūķe
Pagatavošana
30 min
1. Blenderī pagatavo majonēzi. Liek olu dzeltenumus, pētersīļus, ķiploka daiviņu, sinepes, sojas mērci un sāk blendēt. Lēnām lej klāt eļļu. Pievieno citronu sulu.
2. Uz grila apcep cāļa filejas steiku.
3. Kad viss gatavs, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4. Uz šķīvja kārto lapas, majonēzi, tomātus un šķēlītēs sagrieztu cāļa fileju.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu