-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē
Svaigi dārzeņi, tikko grilēts vistas steiks un pašgatavota majonēze - salāti, kas neliek vilties!
Apmaksāta publikācija: “Putnu fabrika Ķekava"
Gatavo: Renārs Purmalis
Stils: Baiba Prindule-Rence
Foto: Anete Rūķe
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 "Ķekava" cāļa filejas steiks Zaļumu marinādē
-
1 galviņa romiešu lapu salātu
-
50 g pētersīļu
-
2 olu dzeltenumi
-
1/2 daiviņa/s ķiploka
-
100 g eļļas
-
1 tējk. sinepju
-
1 ēd. k. sojas mērces
-
70 g ķiršu tomātu
-
1/4 citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Blenderī pagatavo majonēzi. Liek olu dzeltenumus, pētersīļus, ķiploka daiviņu, sinepes, sojas mērci un sāk blendēt. Lēnām lej klāt eļļu. Pievieno citronu sulu.
-
Uz grila apcep cāļa filejas steiku.
-
Kad viss gatavs, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
-
Uz šķīvja kārto lapas, majonēzi, tomātus un šķēlītēs sagrieztu cāļa fileju.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs