1. Katliņā lej pienu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un kukurūzas cieti. Liek vārīties uz mazas liesmas visu laiku maisot. Kad sāk masa sabiezēt un parādās pirmie burbuļi, vāra vēl 1 minūti.
2. Masu pārlej uzreiz tajā traukā, kurā blendēs un apsedz kontaktā ar plēvi, lai neveidojas garoziņa. Atstāj atdzist.
Foto: Publicitātes
3. Kad pudiņš atdzisa, pievieno klāt 300 g sablendētu zemeņu.
Foto: Publicitātes
4. Pēc tam pudiņu ar zemenēm sablendē līdz viendabīgai masai.
Foto: Publicitātes
5. Pilda zemeņu pudiņu traukos, kuros pasniegs un liek ledusskapī uz kādām 30-40 min. atdzist.
6. Pa to laiku sagriež mazos kubiņos atlikušās zemenes 250 g, pievieno pūdercukuru un apmaisa.
Foto: Publicitātes
7. Pirms pasniegšanas pievieno sagrieztās zemenes.
Piezīmes: Cukura un pūdercukura daudzums ir atkarīgs no tā, cik ir saldas zemenes. Ja ir ļoti saldas zemenes, tad pūdercukuru vispār var nelikt.