Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrie dārzeņu vrapi ar humosu un sieru

Foto: Publicitātes
Šie veģetārie vrapi ir ne vien veselīgi, bet arī supergardi un vienkārši pagatavojami. Lieliska izvēle pēc aizņemtas daba dienas, kad nogurums gāž no kājām un maltītes gatavošanai negribas veltīt vairāk kā 15 minūtes. Turklāt atkarībā no izmantotā siera un humusa veida, bez pūlēm varēsi piešķirt vrapiem jaunas garšu nianses.
Skaties, kā Elizabetei Kupčai veicās pie grila, gatavojot vrapus TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".

Recepte tapusi sadarbība ar "Rūdolfs"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Uzkarsē grilu vai grilpannu līdz vidējai temperatūrai.
2. Cukini nogriež galiņus, gareniski sagriež cukīni strēmelītēs, liek olīveļļā, pārkaisa ar sāli un pipariem.
3. Liek cukīni šķēles uz apcep pāris minūtes no katras puses, tad noņem.
Foto: Publicitātes
4. Vienu tortilju pārziež ar zaļumu humosu, pārkaisa ar Čedaras sieru, virsū liek pāris cukīni šķēles, keila lapu, sīpolu un tomātu šķēles
Foto: Publicitātes
5. Otru tortilju pārziež ar čili un paprikas humosu, virsū liek mocarellas šķēles, pāris cukīni šķēles, keila lapu, sīpolu un tomātu šķēles.
6. Tortiljas cieši sarullē, aizlokot apakšmalu, lai pildījums nekristu ārā.
Foto: Publicitātes
7. Sagatavotās tortiljas liek uz grila un karsē minūti no katras puses, līdz uz tām ir redzams grila restīšu nospiedums un siers ir izkusis.
Foto: Publicitātes
8. Bauda nekavējoties!
Foto: Publicitātes
Uz augšu