1. Atlaidina mīklu un sagatavo pildījumus.
2. Pīrādziņi ar mocarella mini bumbiņām un bazilika pesto. Apbērti ar kaltētu baziliku.

Foto: Publicitātes
3. Pīrādziņi ar čedara sieru un apbērti ar ķimenēm.

Foto: Publicitātes
4. Pīrādziņi ar kūpinātiem cīsiņiem, marinētu gurķi, tomātu mērci un apbērti ar melna sezama sēklām.

Foto: Publicitātes
5. Pīrādziņi ar kūpinātu cauraudzīti un apbērti ar baltā sezama sēklām.

Foto: Publicitātes
6. Pirms apbēršanas apsmērē katru pīrādziņu ar olu.

Foto: Publicitātes
7. Liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180° un cep 20 minūtes. Tika izmantota bezrauga kārtainā mīkla.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes