Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas tefteļi ar mocarellas sieru un dārzeņiem

Foto: Publicitātes
Sierīgas gaļas bumbiņas pasakainā gaļas mērcē.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
45 min
1. 50 gramus siera sarīvē un pievieno pie maltās gaļas kopā ar sāli, pipariem un citām garšvielām.
2. Atlikušo sieru sagriež nelielos kubiņos. Veido nelielas maltās gaļas bumbiņas un iekšā ieliek kubiņos sagrieztu mocarellas sieru.
Foto: Publicitātes
3. Liek maltās gaļas bumbiņas cepamtraukā.
Foto: Publicitātes
4. Sarīvē burkānu, sagriež smalki papriku, sīpolu, izspiež ķiploku un sablendē tomātus.
Foto: Publicitātes
5. Liek cepamtrauku kopā ar tefteļiem iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C uz 10 min.
6. Pa to laiku, uz uzkarsētās pannas ar eļļu liek cepties sīpolu kopā ar ķiploku. Pēc tam pievieno burkānus, papriku un cep kādas 2-3 minūtes.
7. Pie dārzeņiem pielej klāt sablendētos tomātus, pievieno sāli, cukuru un citas garšvielas. Apmaisa un sautē kādas 7 minūtes.
Foto: Publicitātes
8. Pēc 10 minūtēm pie tefteļiem pievieno gatavu dārzeņu mērci un liek atkal cepeškrāsnī uz kādām 20 minūtēm 200°C temperatūrā.
Foto: Publicitātes
9. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu