Skaties, kā dziedātājam Intaram Busulim veicās virtuvē, gatavojot un grilējot asos vistu spārniņus ar kaperu mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Tramontina". Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
40 min
1. Visas sausās marinādes sastāvdaļas liek bļodiņā un samaisa. Iepriekš ar papīra dvieli nosusinātus vistu spārniņus liek lielā bļodā, pārber ar sauso marinādi un kārtīgi sakrata, līdz visi gabaliņi ir pārklāti ar garšvielu maisījumu.
Foto: Publicitātes
2. Uzkarsē grilu. Pa to laiku gatavo mērci - kaperus sakapā, visas mērces sastāvdaļas samaisa, liek mērci ledusskapī.
Foto: Publicitātes
3. Grila restīti pārziež ar eļļu, liek virsū vistu spārniņus un, ik pa laikam apgorozt, grilē, līdz tie ir zeltaini no visām pusēm.