Skaties, kā dziedātājam Intaram Busulim veicās virtuvē, gatavojot un grilējot asos vistu spārniņus ar kaperu mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1kgvistu spārniņu
Olīveļļa
Sausajai marinādei
1citrons, tikai norīvēta miziņa;
2tējk.sāls
1tējk.paprikas pulvera
1tējk.ķiploku pulvera
1tējk.kaltēta timiāna
1/2tējk.Kajēnas piparu.
Kaperu mērcei
250gbezpiedevu jogurta
100gmajonēzes
1citrona sula
1tējk.cukura
1/2tējk.sāls
1buntīte lociņi, sakapāti
2ēd. k.kaperu, sasmalcināti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Visas sausās marinādes sastāvdaļas liek bļodiņā un samaisa. Iepriekš ar papīra dvieli nosusinātus vistu spārniņus liek lielā bļodā, pārber ar sauso marinādi un kārtīgi sakrata, līdz visi gabaliņi ir pārklāti ar garšvielu maisījumu.
FOTO: Publicitātes
Uzkarsē grilu. Pa to laiku gatavo mērci - kaperus sakapā, visas mērces sastāvdaļas samaisa, liek mērci ledusskapī.
FOTO: Publicitātes
Grila restīti pārziež ar eļļu, liek virsū vistu spārniņus un, ik pa laikam apgorozt, grilē, līdz tie ir zeltaini no visām pusēm.