Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Asie vistu spārniņi ar kaperu mērci

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Grila ēdienu
Skaties, kā dziedātājam Intaram Busulim veicās virtuvē, gatavojot un grilējot asos vistu spārniņus ar kaperu mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu spārniņu
  • Olīveļļa
  • Sausajai marinādei
  • 1 citrons, tikai norīvēta miziņa;
  • 2 tējk. sāls
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • 1 tējk. ķiploku pulvera
  • 1 tējk. kaltēta timiāna
  • 1/2 tējk. Kajēnas piparu.
  • Kaperu mērcei
  • 250 g bezpiedevu jogurta
  • 100 g majonēzes
  • 1 citrona sula
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1 buntīte lociņi, sakapāti
  • 2 ēd. k. kaperu, sasmalcināti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Visas sausās marinādes sastāvdaļas liek bļodiņā un samaisa. Iepriekš ar papīra dvieli nosusinātus vistu spārniņus liek lielā bļodā, pārber ar sauso marinādi un kārtīgi sakrata, līdz visi gabaliņi ir pārklāti ar garšvielu maisījumu.
    Visas sausās marinādes sastāvdaļas liek bļodiņā un samaisa....

    FOTO: Publicitātes

  2. Uzkarsē grilu. Pa to laiku gatavo mērci - kaperus sakapā, visas mērces sastāvdaļas samaisa, liek mērci ledusskapī.
    Uzkarsē grilu. Pa to laiku gatavo mērci - kaperus sakapā, vi...

    FOTO: Publicitātes

  3. Grila restīti pārziež ar eļļu, liek virsū vistu spārniņus un, ik pa laikam apgorozt, grilē, līdz tie ir zeltaini no visām pusēm.
    Grila restīti pārziež ar eļļu, liek virsū vistu spārniņus un...

    FOTO: Publicitātes

  4. Noņem spārniņus no grila, pasniedz ar mērci.

    Veseli ēduši!
    Noņem spārniņus no grila, pasniedz ar mērci.

Veseli ēduši...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas