1. Rabarberus sagriež, pārber ar cukuru (pēc garšas).
2. Pagatavo pamatni. Visas sastāvdaļas samikserē līdz iegūst drupačainu masu. Noliek ledusskapī.
! Sviestam jābūt istabas temperatūrā !
3. Pagatavo drupačas. Auzu pārslas sasmalcina (blenderī vai smalcinātājā), pievieno cukuru un gabaliņos sagrieztu sviestu. Sajauc. Noliek ledusskapī.
4. Sagriež zemenes. Rabarberiem notecina lieko šķidrumu.
5. Pamatnes drupačas ber formā (25x30 cm), izlīdzina un piespiež. Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī ~10 minūtes.
6. Pagatavo pudiņu saskaņā ar instrukciju.
7. Uz pamatnes ber rabarberus, zemenes.

Foto: Publicitātes
8. Pārlej ar pudiņa masu.

Foto: Publicitātes
9. Un pārkaisa drupačas.

Foto: Publicitātes
10. Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī ~30-35 minūtes.

Foto: Publicitātes
11. Pasniedz atdzesētu.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes