Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Foto: Publicitātes
Skaties, kā sabiedrisko attiecību speciālistam un modes ekspertam Denisam Ševeļevovam veicās virtuvē, gatavojot cūkgaļas-kokosa iesmiņus ar ķiploku mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
40 min
1. Gatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas.

Foto: Publicitātes
2. Plāni sagrieztās gaļas šķēlītes liek bļodā.
Foto: Publicitātes
3. Pievieno gaļai ingveru, medu, sezama eļļu un "Vegeta Natur" garšvielu cūkgaļai, visu apmaisa.
Foto: Publicitātes
4. Ver gaļu uz iesmiņiem, liek uz grila un grilē, ik pa laikam apgrozot un grilēšanas laikā pārziežot ar kokosriekstu krēmu.
Foto: Publicitātes
5. Pasniedz ar ķiploku mērci un laima šķēlēm, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu