Skaties, kā sabiedrisko attiecību speciālistam un modes ekspertam Denisam Ševeļevovam veicās virtuvē, gatavojot cūkgaļas-kokosa iesmiņus ar ķiploku mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
3
porcijas
500gcūkgaļas filejas, sagriezta ļoti plānās šķēlēs
"Vegeta Natur" garšviela cūkgaļaipēc garšas
2cm ingvera saknes, nomizota un sarīvēta uz smalkās rīves
1ēd. k.medus
2ēd. k.sezama eļļas
Kokosriekstu krēms gaļas pārziešanai
Garie koka iesmiņi, iepriekš izmērcēti ūdenī
Kinza un laima šķēles pasniegšanai
Mērcei
200mlbezpiedevu jogurts
100mlkokosriekstu krēma
2ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi
1tējk.medus
"Vegeta Natur" salātiempēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Gatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas.
FOTO: Publicitātes
Plāni sagrieztās gaļas šķēlītes liek bļodā.
FOTO: Publicitātes
Pievieno gaļai ingveru, medu, sezama eļļu un "Vegeta Natur" garšvielu cūkgaļai, visu apmaisa.
FOTO: Publicitātes
Ver gaļu uz iesmiņiem, liek uz grila un grilē, ik pa laikam apgrozot un grilēšanas laikā pārziežot ar kokosriekstu krēmu.
FOTO: Publicitātes
Pasniedz ar ķiploku mērci un laima šķēlēm, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.