Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas-ananasu iesmiņi ar salsas mērci

Vistas-ananasu iesmiņi ar salsas mērci

FOTO: Publicitātes

Skaties, kā digitālā satura veidotājam Raimondam Lejam veicās virtuvē, gatavojot eksotiskos vistas-ananasu iesmiņus ar salsu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas, sagrieztas kubiņos
  • "Vegeta Natur" garšvielu maisījums vistas gaļai
  • 1 sarkanā paprika, sagriezta kvadrātos
  • 1 citrona sula, rīvēta miziņa
  • 3 ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 mazā konservētu ananasu bundža, šķidrums noliets, ananasi sagriezti kubiņos
  • Ananasu salsas mērce pasniegšanai pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Garos koka iesmiņus iepriekš izmērcē ūdenī. Sagriezto gaļu, papriku un ananasus liek bļodā, pievieno ķiplokus, olīveļļu, citronu sulu un miziņu, medu un "Vegeta Natur" vistas gaļai. Visu apmaisa.
    Garos koka iesmiņus iepriekš izmērcē ūdenī. Sagriezto gaļu,...

    FOTO: Publicitātes

  2. Gaļas, paprikas un ananasu gabaliņus pamīšus ver uz iesmiem, liek uz grila, apgrozot grilē, līdz gaļa ir gatava.
    Gaļas, paprikas un ananasu gabaliņus pamīšus ver uz iesmiem,...

    FOTO: Publicitātes

  3. Pasniedz ar salsas mērci, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar salsas mērci, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem....

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas