Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas-ananasu iesmiņi ar salsas mērci

Foto: Publicitātes
Skaties, kā digitālā satura veidotājam Raimondam Lejam veicās virtuvē, gatavojot eksotiskos vistas-ananasu iesmiņus ar salsu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Garos koka iesmiņus iepriekš izmērcē ūdenī. Sagriezto gaļu, papriku un ananasus liek bļodā, pievieno ķiplokus, olīveļļu, citronu sulu un miziņu, medu un "Vegeta Natur" vistas gaļai. Visu apmaisa.
Foto: Publicitātes
2. Gaļas, paprikas un ananasu gabaliņus pamīšus ver uz iesmiem, liek uz grila, apgrozot grilē, līdz gaļa ir gatava.
Foto: Publicitātes
3. Pasniedz ar salsas mērci, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu