Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu pankūkas ar siļķu fileju un skābā krējuma mērci

Foto: Veronika Levša
Kartupeļu pankūkas allaž ir gardas, bet ja tās vēl papildina ar piedevām, maltīte kļūst par īstenu baudījumu. Siļķi var izvēlēties pēc saviem ieskatiem - derēs gan sālīta, gan marinēta.
Pagatavošana
40 min
1. No kartupeļiem izspiež sulu, pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu un garšvielas. Visu labi samaisa.
2. Ar ēdamkarotes palīdzību, liek sakarsētā pannā ar eļļu kartupeļu masu.
3. Cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.
4. Gatavo mērci. Dilles sakapā, ķiploku izspiež, pievieno krējumam, papildina ar sāli un pipariem. Visu labi sajauc.
5. Uz katras pankūkas liek karotīti mērces un virsū siļķes gabaliņu. Var papildināt ar sīpola šķēlītēm.

Labu apetīti!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu