Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu pankūkas ar siļķu fileju un skābā krējuma mērci

Kartupeļu pankūkas ar siļķu fileju un skābā krējuma mērci

FOTO: Veronika Levša

Kartupeļu pankūkas allaž ir gardas, bet ja tās vēl papildina ar piedevām, maltīte kļūst par īstenu baudījumu. Siļķi var izvēlēties pēc saviem ieskatiem - derēs gan sālīta, gan marinēta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 600 g rīvētu kartupeļu
  • 1 ola
  • 1 rīvēts sīpols
  • 2 ēd. k. miltu
  • Garšvielas
  • Eļļa
  • Pasniegšanai:
  • 200 g skābā krējuma
  • Dilles
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Siļķes fileja
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. No kartupeļiem izspiež sulu, pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu un garšvielas. Visu labi samaisa.
  2. Ar ēdamkarotes palīdzību, liek sakarsētā pannā ar eļļu kartupeļu masu.
  3. Cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.
  4. Gatavo mērci. Dilles sakapā, ķiploku izspiež, pievieno krējumam, papildina ar sāli un pipariem. Visu labi sajauc.
  5. Uz katras pankūkas liek karotīti mērces un virsū siļķes gabaliņu. Var papildināt ar sīpola šķēlītēm.

    Labu apetīti!
    Uz katras pankūkas liek karotīti mērces un virsū siļķes gaba...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas