Kartupeļu pankūkas allaž ir gardas, bet ja tās vēl papildina ar piedevām, maltīte kļūst par īstenu baudījumu. Siļķi var izvēlēties pēc saviem ieskatiem - derēs gan sālīta, gan marinēta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Pankūkām:
600grīvētu kartupeļu
1ola
1rīvēts sīpols
2ēd. k.miltu
Garšvielas
Eļļa
Pasniegšanai:
200gskābā krējuma
Dilles
Ķiploks
Sāls
Pipari
Siļķes fileja
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
No kartupeļiem izspiež sulu, pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu un garšvielas. Visu labi samaisa.
Ar ēdamkarotes palīdzību, liek sakarsētā pannā ar eļļu kartupeļu masu.
Cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.
Gatavo mērci. Dilles sakapā, ķiploku izspiež, pievieno krējumam, papildina ar sāli un pipariem. Visu labi sajauc.
Uz katras pankūkas liek karotīti mērces un virsū siļķes gabaliņu. Var papildināt ar sīpola šķēlītēm.