Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Svaigā pasta ar lasi (vienas pannas vakariņas)

Svaigā pasta ar lasi (vienas pannas vakariņas)

FOTO: Elīna Labanovska

Lai pagatavotu veselīgas un gardas vakariņas nebūt nav jāpavada ilgas stundas pie plīts!
Svaigā pasta ir veselīgie makaroni ar paaugstinātu uzturvērtību, kuru sastāvā ir 40% dārzeņu. Piešķirs ne tikai vairāk krāsas ēdienam, bet arī lielāku šķiedrvielu un olbaltumvielu daudzumu, nekā parastie makaroni. Iegādājies to www.colorpasta.eu vai ELVI un RIMI klēts veikalos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g Svaigā pasta (no PastaHouse)
  • 200 g Laša fileja
  • 50 g Cukini
  • 50 g Ķirštomāti
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sviests cepšanai
  • 100 ml saldā krējuma
  • Sāls, pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Lasi, ar nosusinātu ādu uz leju, liek sakarsētā pannā un cep 3-4 minūtes uz vidējas uguns.
    Pievieno mazās strēmelēs sagrieztu cukini, sviesta pikuci un ķiploku, pievieno arī ķirštomātus (pēc izvēles, tos vari pievienot arī beigās).
    Lasi apgriež uz otru pusi, cep vēl 3-4 minūtes un pievieno saldo krējumu pannas saturam.
    Paralēli uzvāra svaigo pastu (ieteicams Tagliatelle) lielā sālsūdens daudzumā 1,5-2 minūtes. Kad lasis apcepies un pasta gatava, visu kārto šķīvī.
    😍Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas