1. Sagriež smalki sīpolu un sēnes. Uz pannas apcep sīpolu un sēnes. Pievieno nedaudz sāli.
2. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus un mīļākās garšvielas. Masu kārtīgi izmīca.
3. No maltās gaļas masas veido ligzdiņas.

Foto: Publicitātes
4. Sarīvē sieru un pusi no siera saliek ligzdiņās.

Foto: Publicitātes
5. Pēc tam sapilda ar ceptām sēnēm un sīpolu.

Foto: Publicitātes
6. Uzsmērē virsū majonēzi un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 190° uz 20-25 min.

Foto: Publicitātes
7. Pa to laiku, sagriež tomātus mazos kubiņos.
8. Pēc norādītā cepšanas laika, pievieno sagrieztus tomātus

Foto: Publicitātes
9. Un apber ar atlikušo sieru.

Foto: Publicitātes
10. Turpina cept vēl 10-15 min.
Labu apetīti!

Foto: Receptes.lv