Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas ligzdiņas ar sēnēm un tomātiem

Foto: Publicitātes
Maltā gaļa, sēnes, tomāti, siers - saderīga produktu kompānija. Laba recepte tiem, kuri labprāt bauda malto gaļu, bet klasiskās kotletes apnikušas.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
55 min
1. Sagriež smalki sīpolu un sēnes. Uz pannas apcep sīpolu un sēnes. Pievieno nedaudz sāli.
2. Maltai gaļai pievieno sāli, piparus un mīļākās garšvielas. Masu kārtīgi izmīca.
3. No maltās gaļas masas veido ligzdiņas.
Foto: Publicitātes
4. Sarīvē sieru un pusi no siera saliek ligzdiņās.
Foto: Publicitātes
5. Pēc tam sapilda ar ceptām sēnēm un sīpolu.
Foto: Publicitātes
6. Uzsmērē virsū majonēzi un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 190° uz 20-25 min.
Foto: Publicitātes
7. Pa to laiku, sagriež tomātus mazos kubiņos.
8. Pēc norādītā cepšanas laika, pievieno sagrieztus tomātus
Foto: Publicitātes
9. Un apber ar atlikušo sieru.
Foto: Publicitātes
10. Turpina cept vēl 10-15 min.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu