Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas karbonāde kūpinātā Dzintara siera kažokā ar šampinjoniem un žāvētu gaļu

Foto: Publicitātes
Karbonāžu variāciju netrūkst. Ar sēņu, žavētas gaļas un siera cepurīti būs pavisam smeķīgi.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež karbonādi šķēlēs un izklapē to.
2. Iesmērē ar Franču sinepēm un atstāj uz 30 min.
Foto: Publicitātes
3. Pa to laiku sagatavo siera masu. Sarīvē Dzintara sieru. Sagriež smalki šampinjonus un žāvēto gaļu.
4. Šampinjonus un žāvēto gaļu apcep. Katru atsevišķi.
5. Sieru, šampinjonus un žāvēto gaļu apvieno. Pievieno jēlu olu un majonēzi. Samaisa.
6. Karbonādi apviļā miltos un pēc tam olā. Liek cepties uz pannas.
7. Sagatavo cepešpannu. Liek karbonādes, virsū siera masu un liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 ° uz kādām 10 minūtēm.
Foto: Publicitātes
8. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu