Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Grauzdētu auzu pārslu krems ar saldētu zemeņu ķīseli

Grauzdētu auzu pārslu krems ar saldētu zemeņu ķīseli

FOTO: Publicitātes

Saldētavā meklē ogas un ķeries pie darbiņa!
Receptes un foto autors: Uldis Grīnbergs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Krēmam:
  • Auzu pārslas
  • Sviests
  • Cukurs
  • Saldais krējums
  • Ķīselim:
  • Saldētas zemenes
  • Ūdens
  • Kartupeļu ciete
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sākumā apcep auzu pārslas. Tās es ņemu visparastākās, pilngraudu. Uzber visu paciņu uz pannas, pieliek piciņu sviesta, pārber pavisam nedaudz cukura. Medu šoreiz nē, jo pārāk ātri karamelizēsies un var apdegt. Patstāvīgi maisot apcepu brūnas. Liekam atdzist.
    Sākumā apcep auzu pārslas. Tās es ņemu visparastākās, pilngr...

    FOTO: Publicitātes

  2. Saldētas zemenes pārlej ar ūdeni un kad atlaidušās ar visu ūdeni, ko pārlej, liek vārīties, pieliekot cukuru. Iebiezina ar kartupeļu cieti.
  3. Sakuļ putukrējumu, samaisa ar apceptajām auzu pārslām un pielej atdzisušo ķīseli ar ogām. Garšīgi.

    Labu apetīti!
    Sakuļ putukrējumu, samaisa ar apceptajām auzu pārslām un pie...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiploku ziedu pesto

Ķiploku ziedu pesto

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas