Cepts kamambērs

2022. gada 6. janvāris
Foto: Shutterstock.com
Ar grauzdētu vai svaigu maizi, dārzeņiem, vīnu - perfekta izvēle.
Saldajā versijā cep ar medu, pasniedz ar riekstiem un vīģēm.
Pagatavošana
30 min
1. Kamambēra siera ritulīti, ja kārbiņā, cep ar visu, ja bez tās - liek cepamajā traukā uz cepampapīra, ideāli, ja nofiksē ari apļa formu.
2. Virspusītes cieto kārtiņu sagriež rūtiņās, pārslaka ar olīveļļu, iespiež iekšā notīrītas un sagrieztas ķiploka daiviņas, rozmarīna zariņus.
3. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 200 grādos aptuveni 20 minūtes.
4. Pirms pasniegšanas uzmaļ piparus. Ja vēlās, var uzliet vēl kādu pili eļļas. Bauda karstu!

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu