Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Cepts kamambērs

FOTO: Shutterstock.com

Ar grauzdētu vai svaigu maizi, dārzeņiem, vīnu - perfekta izvēle.
Saldajā versijā cep ar medu, pasniedz ar riekstiem un vīģēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kamambērs
  • Olīveļļa
  • Rozmarīns
  • Ķiploks
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kamambēra siera ritulīti, ja kārbiņā, cep ar visu, ja bez tās - liek cepamajā traukā uz cepampapīra, ideāli, ja nofiksē ari apļa formu.
  2. Virspusītes cieto kārtiņu sagriež rūtiņās, pārslaka ar olīveļļu, iespiež iekšā notīrītas un sagrieztas ķiploka daiviņas, rozmarīna zariņus.
  3. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 200 grādos aptuveni 20 minūtes.
  4. Pirms pasniegšanas uzmaļ piparus. Ja vēlās, var uzliet vēl kādu pili eļļas. Bauda karstu!

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas uzmaļ piparus. Ja vēlās, var uzliet vēl k...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas