Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Nūdeles ar marinētu vistu un dārzeņiem cepšanai

Nūdeles ar marinētu vistu un dārzeņiem cepšanai

FOTO: Publicitātes

Nūdeles, vista un dārzeņi kopā ar ingveru, ķiploku un sojas mērci - laba Āzijas garša.
Apmaksāta publikācija: "HORTEX"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums HORTEX dārzeņi cepšanai ar austrumu garšvielām
  • 250 g vistas gaļas krūtiņas
  • 150 g olu nūdeļu
  • 3 ēd. k. eļļas
  • 2-3 lociņi
  • 1/2 čili
  • Gaļas marinādei:
  • 4 ēd. k. sojas mērces
  • 1 tējk. kartupeļu miltu
  • 2 ēd. k. ūdens
  • 1-2 cm ingvera
  • 1 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Smalki sagriež ingveru un ķiplokus un sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām.
  2. Gaļu smalki sagriež un pievieno sagatavotajai marinādei. Noliek to vēsā vietā uz apmēram 30 minūtēm.
  3. Tikmēr pagatavo nūdeles saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
  4. Pannā uzkarsē eļļu, tad ieliek marinēto gaļu un cep 5 minūtes.
  5. Pēc tam pievieno dārzeņus un garšvielas un apcep vēl 7-9 minūtes.
    Pēc tam pievieno dārzeņus un garšvielas un apcep vēl 7-9 min...

    FOTO: Publicitātes

  6. Beigās gatavajai masai pievieno pagatavotās nūdeles.
    Pasniedz ar sojas mērci un smalki sagrieztu čili. Dekorē ar zaļajiem lokiem.

    Labu apetīti!
    Beigās gatavajai masai pievieno pagatavotās nūdeles.
Pasnie...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas