Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Nūdeles ar marinētu vistu un dārzeņiem cepšanai

Foto: Publicitātes
Nūdeles, vista un dārzeņi kopā ar ingveru, ķiploku un sojas mērci - laba Āzijas garša.
Apmaksāta publikācija: "HORTEX"
Pagatavošana
50 min
1. Smalki sagriež ingveru un ķiplokus un sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām.
2. Gaļu smalki sagriež un pievieno sagatavotajai marinādei. Noliek to vēsā vietā uz apmēram 30 minūtēm.
3. Tikmēr pagatavo nūdeles saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
4. Pannā uzkarsē eļļu, tad ieliek marinēto gaļu un cep 5 minūtes.
5. Pēc tam pievieno dārzeņus un garšvielas un apcep vēl 7-9 minūtes.
Foto: Publicitātes
6. Beigās gatavajai masai pievieno pagatavotās nūdeles.
Pasniedz ar sojas mērci un smalki sagrieztu čili. Dekorē ar zaļajiem lokiem.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu