Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas cauraudzis ar rīsu nūdelēm austrumu gaumē

Cūkgaļas cauraudzis ar rīsu nūdelēm austrumu gaumē

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
"Šoreiz būs mazliet ilgāk gatavojams, bet noteikti ļoti garšos tādiem, kas iecienījuši šāda veida ēdienus. Ja esat ar mieru veltīt stundu virtuvē, tad droši ķeraties klāt, tas būs tā vērts! Garšīgs, ass, sildošs un nemaz nav sarežģīti, " tā par recepti tās autor Uldis Grīnbergs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.7 kg cūkgaļas cauraudža
  • 6 sīpoli (lieli)
  • 7 daiviņa/s ķiploka
  • Ingvers
  • Čili
  • Sojas mērce
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. graudu piparu
  • 4 ēd. k. smaržīgo piparu
  • 1 burkāns
  • 2 paprikas
  • Rīsu nūdeles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Gaļu griežu palielos gabalos, gandrīz kā šašlikam. Liek katlā, pārlej ar ūdeni un liek vārīties.
    Gaļu griežu palielos gabalos, gandrīz kā šašlikam. Liek katl...

    FOTO: Publicitātes

  2. Kā viss sagriezts nav tik svarīgi, jo tas tikai buljons.
    Kā viss sagriezts nav tik svarīgi, jo tas tikai buljons.

    FOTO: Publicitātes

  3. Noputoju un salieku gandrīz visu garo sarakstu, izņemot burkānu, papriku,medu un nūdeles.
    Noputoju un salieku gandrīz visu garo sarakstu, izņemot burk...

    FOTO: Publicitātes

  4. Pielieku austrumu garšvielas un pieleju sāļumam sojas mērci, tik cik pēc garšas vajag. Buljons bija tik garšīgs, ka katrs nāca itkā pagaršot, bet beigās izskatījās, ka nebūs, ko liet šķīvī! Dabūju visiem aizliegt " garšošanu".
    Pielieku austrumu garšvielas un pieleju sāļumam sojas mērci,...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Gaļu vārīju nepilnu stundu. Tur jāskatās, lai nebūtu par mīkstu, jo beigās es apcepšu. kamēr gaļa vāras, izvāru nūdeles un strauji atdzesēju aukstā ūdeni.
  6. Apcep uz pannas smalki kapātu ķiploku, ingveru, burkānu un papriku.
  7. Nūdeles parasti arī pasniedz aukstas uz šķīvja, pārlejot ar karstu buljonu. Sajauc apceptos dārzeņus kopā ar nūdelēm un saliek jau pa porcijām.
  8. Kad gaļa gatava, izzvejo visu un buljonu izkāšu. Atliek tikai apcept.
    Kad gaļa gatava, izzvejo visu un buljonu izkāšu. Atliek tika...

    FOTO: Publicitātes

  9. Atkal ķiploks, ingvers tiek apcepts un pieleju pāris zupas kausiņus buljonu un pielieku medu. Noreducē, liek iekšā gaļu un skaisti apbrūnina.
    Atkal ķiploks, ingvers tiek apcepts un pieleju pāris zupas k...

    FOTO: Publicitātes

  10. Gaļas gabaliņus liek pa virsu rīsu nūdelēm un pārlej ar karsto buljonu, kur vārījās gaļa. Protams, pārkaisa ar lociņiem.

    Labu apetīti!
    Gaļas gabaliņus liek pa virsu rīsu nūdelēm un pārlej ar kars...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas