Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas breinums

2021. gada 21. novembris
Foto:
Pagatavošana
60 min
1. Iesmērējam pannu ar eļļiņu. Nomizojam, sagriežam šķēlītēs kartupeļus. Pamatnītei biezākus kartupelīšus.
2. Samīcām malto gaļu ar nomizotu un smalki sagrieztu sīpolu un pievienotām garšvielām, sāli, pipariem un kārtīgi samaisām.
3. Malto gaļu klājam pa virsu sagrieztajām kartupeļu šķēlītēm.
4. Pēc tam liekam vēl vienu kārtu ar plānāk sagrieztām kartupeļu šķēlītēm un pārlejam ar saldo krējumu un liekam uz 200 grādiem cepeškrāsnī.
5. Pēc neilga laiciņa pakarsēšanās cepeškrāsnī (pēc savas izvēles) var uzspiest majonēzi pa virsu kartupeļiem.
6. Pēdējais etaps - uzkaisīt sarīvētu sieru pa virsu visam un ielikt uz vēl pāris minūtēm cepeškrāsnī.
7. Labu apetito! :D
Uz augšu