Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Pildītais kruasāns

Svaigs kruasāns garšo lielisks. Ja to apgrauzdē un papildina ar sev tīkamu pildījumu - vispār izcili.
Ar ko pildīt? Gaļa, salātlapas un dārzeņi. Avokado un lasi. Olu salātiņiem - variantu netrūkst.
Pagatavošana
10 min
1. Kruasānus pārgriež uz pusēm, liek uz pannas apgrauzdēties.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Kamēr maizīte silta, uzziež sviestiņu. Var izmantot sviestu, kas papildināts ar ķiplociņu un zaļumiem.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pildījums absolūti pēc katra izvēles. Šoreiz: spināti, tomāti, bekons, siers, majonēze.
4. Liek virsū otru pusīti un tiesā nost.

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu