Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Svaigs kruasāns garšo lielisks. Ja to apgrauzdē un papildina ar sev tīkamu pildījumu - vispār izcili.
Ar ko pildīt? Gaļa, salātlapas un dārzeņi. Avokado un lasi. Olu salātiņiem - variantu netrūkst.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kruasāni
  • Gaļa
  • Siers
  • Spināti
  • Sviests
  • Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Kruasānus pārgriež uz pusēm, liek uz pannas apgrauzdēties.
    Kruasānus pārgriež uz pusēm, liek uz pannas apgrauzdēties.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Kamēr maizīte silta, uzziež sviestiņu. Var izmantot sviestu, kas papildināts ar ķiplociņu un zaļumiem.
    Kamēr maizīte silta, uzziež sviestiņu. Var izmantot sviestu,...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Pildījums absolūti pēc katra izvēles. Šoreiz: spināti, tomāti, bekons, siers, majonēze.
  4. Liek virsū otru pusīti un tiesā nost.

    Labu apetīti!
    Liek virsū otru pusīti un tiesā nost.

Labu apetīti!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas