Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ķirbju saldējuma kokteilis

FOTO: Publicitātes

"Šajā rudenī atkal fanoju par to, cik daudz garšīgu lietu varam pagatavot no ķirbja. Šoreiz izmēģināju internetā noskatītu ķirbja saldējuma kokteili, un jāsaka, ka tādu es labprāt dzertu katrās brokastīs. Tik ņammīgs! Garšas kombinācija vienkārši spridzina mutē!" teic bloga Slowyogalife.com autore Kristīne Somere.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 150 g ķirbju biezenis
  • 500 g vaniļas plombīrs
  • 120 g augu piens (piemēram, mandeļu)
  • Vaniļas ekstrakts vai cukurs pēc garšas
  • 1 šķipsna/s kanēļa
  • 1 šķipsna/s rīvēts muskatrieksts
  • 1 šķipsna/s malts ingvers
  • 1 šķipsna/s maltas krustnagliņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

5 min.
  1. Lai pagatavotu ķirbju biezeni, cepšanai domātu ķirbi pārgriež uz pusēm, nemizo, izcep cepeškrāsnī, 180 C apmēram stundu, kamēr mīksts, tad ar karoti izņem mīkstumu ārā un sablendē virtuves kombainā.
  2. Gatavo kokteili. Visas sastāvdaļas liek blenderi un sakuļ. Pa virsu vēl uzkaisa kanēli un izbauda.
  3. Garšo fenomenāli labi! Neaizmirstiet garšvielas, jo tieši tās rada īsto garšu, un izvēlēties ķirbi, kas paredzēts cepšanai.

    Uz veselību!
    Garšo fenomenāli labi! Neaizmirstiet garšvielas, jo tieši tā...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas