Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Īstens čebureks prasa pamatīgu iesaisti tieši mīklas gatavošanā. Bet, ja ļoti gribas un nav laika vai prasmju mīklas gatavošanai, var gatavot ātro versiju, Ticiet - garšo tiešām labi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tortilja
  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Garšvielas
  • Ūdens
  • Milti
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sasmalcina nomizotu sīpolu. Var pievienot arī daiviņu ķiploka.
  2. Garšaugus pievieno maltajai gaļai pēc izvēles (cūkgaļa, liellops vai jauktā masa), papildina ar garšvielām pēc patikas un kārtīgi visu samaisa.
  3. Tortiljas plāksnes no abām pusēm viegli apziež ar ūdeni.
  4. Uz vienas puses, atstājot brīvas maliņas, ne pārāk biezā kārtā liek pildījumu.
  5. Sajauc karoti miltu ar nelielu daudzumu ūdeni, iegūstot "līmi".
  6. Ar iegūto "līmi" apsmērē tortiljas maliņu un tad to aizloka ciet un rūpīgi salipina.
    Ar iegūto "līmi" apsmērē tortiljas maliņu un tad to aizloka...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  7. Cep sakarsētās taukvielās, katru pusi vidēji 3-4minūtes uz ne pārāk liela karstuma, lai tortilja nesadeg, bet gaļa iekšā paspēj izcepties.

    Labu apetīti!
    Cep sakarsētās taukvielās, katru pusi vidēji 3-4minūtes uz n...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas