Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rasols ar tunci

FOTO: Publicitātes

Ja klasiskajā rasolā traucē desa, var to aizstāt ar tunci. Daudzveidīgākai garšai - sīpoliņus marinējam.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vārīti kartupeļi
  • Vārīti burkāni
  • Sīpols
  • Vārītas olas
  • Konservēts tuncis gabaliņos
  • Marinēti gurķi
  • Konservēti zaļie zirnīši
  • Majonēze
  • Krējums
  • Sinepes
  • Rīsu etiķis
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sasmalcina sīpolu, pārlej ar rīsu etiķi un marinē, kamēr sagriež pārējos produktus.
  2. Kartupeļus, burkānus, olas sagriež mazos kubiņos.
  3. Sasmalcina gurķus, nospiež sīpolus, notecina zirnīšus.
  4. Notecina tunci un saspiež ar dakšiņu. Pievieno pie pārējām sastāvdaļām.
  5. Majonēzi sajauc ar krējumu un sinepēm. Iemaisa mērci rasolā.
  6. Pēc garšas pievieno maltos piparus un sāli.
  7. Sasmalcina dilles un pievieno pie rasola.

    Labu apetīti!
    Sasmalcina dilles un pievieno pie rasola.

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas