Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

FOTO: Shutterstock.com

Karstmaizes ir lielisks ne tikai rīta papildinājums, bet arī kārums ar kuru iepriecināt pēkšņus viesus vai gardums, ko celt galdā, piemēram, spēļu vakarā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baltmaize
  • Kūpināta gaļa vai desa
  • Marinēti gurķi
  • Konservēta kukurūza
  • Siers
  • Tomātu mērce
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Smalkos gabaliņos sagriež gaļu vai desu, arī gurķīšus. Ber bļodā, pievieno kukurūzu. Sarīvē sieru, ber klāt, samaisa.
  2. Uz maizītes vienas puses plāna kārtiņa ziež sviestu. Ar sviesta pusi liek šķēles uz pannas, kas paredzēta cepškrāsnij.
  3. Uz otras puses ziež tomātu mērci virsū kārto pagatavoto pildījumu. Liek uz maizītēm.
  4. Visu liek karstā krāsnī un cep 180 grādos aptuveni 10 minūtes.

    Labu apetīti!
    Visu liek karstā krāsnī un cep 180 grādos aptuveni 10 minūte...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas