Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Foto: Shutterstock.com
Karstmaizes ir lielisks ne tikai rīta papildinājums, bet arī kārums ar kuru iepriecināt pēkšņus viesus vai gardums, ko celt galdā, piemēram, spēļu vakarā.
Pagatavošana
20 min
1. Smalkos gabaliņos sagriež gaļu vai desu, arī gurķīšus. Ber bļodā, pievieno kukurūzu. Sarīvē sieru, ber klāt, samaisa.
2. Uz maizītes vienas puses plāna kārtiņa ziež sviestu. Ar sviesta pusi liek šķēles uz pannas, kas paredzēta cepškrāsnij.
3. Uz otras puses ziež tomātu mērci virsū kārto pagatavoto pildījumu. Liek uz maizītēm.
4. Visu liek karstā krāsnī un cep 180 grādos aptuveni 10 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu