1. Liek katlā ar uzvārītu ūdeni kāposta lapas, tur 5 minūtes.

Foto: Publicitātes
2. Malto gaļu samīca ar garšvielām, sīpolu, burkānu, rīsiem.

Foto: Publicitātes
3. Ņem laukā lapas, cieto vietu nedaudz paklapējot ar gaļas āmuriņu.

Foto: Publicitātes
4. Sāk tīt iekšā maltās gaļas masu.

Foto: Publicitātes
5. Pannā sacep ķiplokus, sīpolu, tomātu, uzliek vāku, pasutina 5 min., tad pielej ar ūdeni atšķaidītu tomātu mērci, pievieno garšvielas (sojas mērci, medu, lauru lapu, piparus), pasautē zem vāka.

Foto: Publicitātes
6. Pa to laiku "pīlē"(nezinu citu nosaukumu) ievieto satītos tīteņus un tos, kuri palika bez lapām, jo lapu bija mazāk nekā gaļa.

Foto: Publicitātes
7. Visu pārlej ar mērcīti no pannas un uz mazas uguns sautē aptuveni 45 min.

Foto: Publicitātes
8. Ēdām kopā ar 12 % krējumu, kefīru un "ātrajiem gurķiem maisiņā" (kad gurķus maisiņā kopā ar sāli, dillēm, daudz ķiplokiem,mārrutkiem un nedaudz etiķi sakrata, notur, un tie stundas laikā ir gatavi).
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes