Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardās kartupeļu - kabaču pankūkas

Foto: Publicitātes
Zeltainās kartupeļu un kabaču pankūciņas pasniedz ar krējumu, biezpienu, salātiem vai speķa un sīpolu mērci. Turklāt pankūkās var sacept ne tikai "veselu" kabaci, bet arī izmantot atgriezumus, kas palikuši pāri pēc kabaču pildīšanas.
Foto un recepte: Vineta Vīksna
Pagatavošana
30 min
1. Sarīvē kartupeļus un iepriekš nomizotu kabaci, lieko sulu nospiež. (kartupeļus un kabačus ņem attiecība 1:1 vai 2:1).


Foto: Receptes.lv
2. Pieliek olas, miltus, sāli, cukuru (lai cepot pankūkām veidotos skaisti zeltaina garoziņa) un smalki sakapātu sīpolu. Visu samaisa.
3. Ar ēdamkaroti liek masu pannā iepriekš uzkarsētā eļļā, veido pankūciņas un apcep no abām pusēm zeltainas uz vidēji lielas uguns.
Foto: Receptes.lv
4. Ēd ar krējumu, biezpienu, salātiem vai speķa un sīpolu mērci.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu