Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gardās kartupeļu - kabaču pankūkas

FOTO: Publicitātes

Zeltainās kartupeļu un kabaču pankūciņas pasniedz ar krējumu, biezpienu, salātiem vai speķa un sīpolu mērci. Turklāt pankūkās var sacept ne tikai "veselu" kabaci, bet arī izmantot atgriezumus, kas palikuši pāri pēc kabaču pildīšanas.
Foto un recepte: Vineta Vīksna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kabacis
  • 5 kartupeļi
  • 3 olas
  • 3 ēd. k. miltu
  • Sāls pēc garšas
  • 1 tējk. cukura
  • 1 sīpols vai sīpolu granulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sarīvē kartupeļus un iepriekš nomizotu kabaci, lieko sulu nospiež. (kartupeļus un kabačus ņem attiecība 1:1 vai 2:1).


    Sarīvē kartupeļus un iepriekš nomizotu kabaci, lieko sulu no...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Pieliek olas, miltus, sāli, cukuru (lai cepot pankūkām veidotos skaisti zeltaina garoziņa) un smalki sakapātu sīpolu. Visu samaisa.
  3. Ar ēdamkaroti liek masu pannā iepriekš uzkarsētā eļļā, veido pankūciņas un apcep no abām pusēm zeltainas uz vidēji lielas uguns.
    Ar ēdamkaroti liek masu pannā iepriekš uzkarsētā eļļā, veido...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Ēd ar krējumu, biezpienu, salātiem vai speķa un sīpolu mērci.

    Labu apetīti!
    Ēd ar krējumu, biezpienu, salātiem vai speķa un sīpolu mērci...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas