Sākums > Receptes > Konservējumi

Zupas "Soļanka" sagatave ziemai bez pasterizēšanas

2021. gada 5. augusts
Foto: Publicitātes
Lieliska bāze soļankai un ne tikai, jo gardi arī mērcēs un aukstā veidā kā piedeva.
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolus sagriež, burkānus uz rupjās rīves sarīvē, kabaci sarīvē (izmanto cieto daļu), salmiņos sagriež papriku. Ķiploku sasmacina.
2. Olīvas sagriež četrās daļās.
Foto: Publicitātes
3. Katlā lej eļļu (olīveļļu var aizstāt ar augu eļļu) un cep sīpolus līdz tie uzsūc eļļu. Tad pievieno burkānus, papriku un sautē līdz tie uzsūc eļļu. Tad pievieno rīvētu kabaci un sautē līdz tie uzsūc eļļu.
Foto: Publicitātes
4. Tad pievieno visas atlikušās sastāvdaļas
Foto: Publicitātes
5. Sautē līdz gatavībai.
Foto: Publicitātes
6. Karstu pilda burciņās.
Foto: Shutterstock.com
7. Aizvāko.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu