1. Sīpolus sagriež, burkānus uz rupjās rīves sarīvē, kabaci sarīvē (izmanto cieto daļu), salmiņos sagriež papriku. Ķiploku sasmacina.
2. Olīvas sagriež četrās daļās.

Foto: Publicitātes
3. Katlā lej eļļu (olīveļļu var aizstāt ar augu eļļu) un cep sīpolus līdz tie uzsūc eļļu. Tad pievieno burkānus, papriku un sautē līdz tie uzsūc eļļu. Tad pievieno rīvētu kabaci un sautē līdz tie uzsūc eļļu.

Foto: Publicitātes
4. Tad pievieno visas atlikušās sastāvdaļas

Foto: Publicitātes
5. Sautē līdz gatavībai.

Foto: Publicitātes
6. Karstu pilda burciņās.

Foto: Shutterstock.com
7. Aizvāko.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes