Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

FOTO: Shutterstock.com

Gailenes un vista lieliski sader, bet mērci var padarīt košāku un garšas papildināt, pievienojot košos un veselīgos spinātus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 400 g gailenes
  • 100-150 g spinātu
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 0.5 l saldā krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gailenes notīra. Ja sēnes lielas, sagriež, ja vidēja izmēra - var atstāt veselas.
  2. Sīpolu un ķiploku notīra - sagriež gabaliņos.
  3. Sagriež vistas fileju un liek sakarsētās taukvielās cepties.
    Vistas fileju var aizvietot arī ar atkaulotiem vistas šķiņķīšiem.
  4. Pēc mirkļa liek klāt gailenes un visu kopā cep aptuveni 7 minūtes.
  5. Kad viss sacepies un ir teju gatavs, pievieno ķiploku - visu vēl kādas 2 minūtes pacep.
  6. Pievieno sāli, piparus un pārlej ar saldo krējumu. Uzvāra.
  7. Iemaisa spinātus, vēl reizi uzkarsē.
    Pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem vai pastu.

    Labu apetīti!
    Iemaisa spinātus, vēl reizi uzkarsē.
Pasniedz ar rīsiem, ka...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas