Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Foto: Shutterstock.com
Gailenes un vista lieliski sader, bet mērci var padarīt košāku un garšas papildināt, pievienojot košos un veselīgos spinātus.
Pagatavošana
40 min
1. Gailenes notīra. Ja sēnes lielas, sagriež, ja vidēja izmēra - var atstāt veselas.
2. Sīpolu un ķiploku notīra - sagriež gabaliņos.
3. Sagriež vistas fileju un liek sakarsētās taukvielās cepties.
Vistas fileju var aizvietot arī ar atkaulotiem vistas šķiņķīšiem.
4. Pēc mirkļa liek klāt gailenes un visu kopā cep aptuveni 7 minūtes.
5. Kad viss sacepies un ir teju gatavs, pievieno ķiploku - visu vēl kādas 2 minūtes pacep.
6. Pievieno sāli, piparus un pārlej ar saldo krējumu. Uzvāra.
7. Iemaisa spinātus, vēl reizi uzkarsē.
Pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem vai pastu.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu