T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Baznīckunga cepumi no Latgales godu saimniecēm
Baznīckunga cepumi no Latgales godu saimniecēm
Receptes.lv
2021. gada 2. augusts
Foto: Publicitātes
"Baznīckunga cepumi" ir Latgales godu klasika - bez tiem svētku galds nav iedomājams.
Foto un receptes pieraksts: Elīna Kursīte.
Pagatavošana
50 min
1.
Margarīnu izkausē, pieliek krējumu un miltus, visu samīca, un ieliek uz vienu stundu ledusskapī.
2.
Pēc tam izrullē mīklu, sagriež trīsstūrīšos, iekšā ieliek kādu rozīni, biezpienu, vai citu sev tīkamu saldumu un sarullē cepumiņus.
3.
Liek uz plāts, pārziež ar sakultu olas dzeltenumu un cep iepriekš līdz 180-200 grādiem uzkarsētā krāsnī, līdz cepumiņi ir zeltaini.
4.
Izņem no krāsns, pārkaisa ar pūdercukuru. Un tad var droši aicināt kaut pašu baznīckungu ciemos!
Foto: Publicitātes
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti