1. Sagatavo pildījumu, samaisot malto gaļu ar pārējām sastāvdaļām
2. 1.5 - 2 ēdamkarotes pildījuma liek uz puses no tortiljas plāksnes, atstājot brīvu maliņu. No pildījuma brīvo maliņu pārziež ar olas dzeltenumu, pārloka pāri otru tortiljas pusi un sastiprina maliņas kopā, tās stingri saspiežot ar dakšu.
3. Tie, kas nebēdā par vidukļa apkārtmēru, var cept čeburekus "pa klasiskai mode" - taukvāres katlā vai pannā uzkarsētā eļļā, apgrozot no abām pusēm, līdz čebureki ir zeltaini.
4. Savukārt, ja ir vēlme izvairīties no liekām kalorijām, sarindo čeburekus uz plāts, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru. Pārziež tos ar olas dzeltenumu un liek iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī uz 15 minūtēm.
5. Zeltainos čeburekus izņem no krāsns un ēd nost!
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes