-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Smeķīgie kartupelīši ar zeltaini apceptiem sīpoliem
Ar sīpoliem un kūpinātu papriku apceptu, zeltanu un varen smeķīgu kartupelīšu recepti iesaka augu valsts ēdienu meistarklašu vadītāja
RIta Osovska. Baudi tos tāpat vien vai pasniedz ar veldzējošu auksto zupu!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Eļļa cepšanai pēc garšas
-
6 vārīti kartupeļi
-
2 sīpoli (lieli)
-
Sāls pēc garšas
-
Malti pipari pēc garšas
-
2 šķipsna/s kūpinātas paprikas pulveris
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Vakardienas kartupeļus sagriež daiviņās un liek cepties jau sakarsētā eļļā.
-
Kad puse kartupeļu jau kļūst zeltaini, pievieno puslokos sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un divas kārtīgas šķipsnas kūpinātās paprikas pulvera.
-
Apcep, līdz viss kļūst zeltains!
-
Bauda tāpat vai pasniedz kā izcilu piedevu aukstajai zupai.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs