Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Smeķīgie kartupelīši ar zeltaini apceptiem sīpoliem

Foto: Publicitātes
Ar sīpoliem un kūpinātu papriku apceptu, zeltanu un varen smeķīgu kartupelīšu recepti iesaka augu valsts ēdienu meistarklašu vadītāja
RIta Osovska. Baudi tos tāpat vien vai pasniedz ar veldzējošu auksto zupu!
Pagatavošana
20 min
1. Vakardienas kartupeļus sagriež daiviņās un liek cepties jau sakarsētā eļļā.
2. Kad puse kartupeļu jau kļūst zeltaini, pievieno puslokos sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un divas kārtīgas šķipsnas kūpinātās paprikas pulvera.
3. Apcep, līdz viss kļūst zeltains!
4. Bauda tāpat vai pasniedz kā izcilu piedevu aukstajai zupai.
Foto: Receptes.lv
Uz augšu