Sātīgie pelmeņi

2021. gada 8. jūlijs
Foto: Receptes.lv
"Jau uzreiz brīdinu, ir ēdiens, kur aizmirstiet par kalorijām. Vai nu aizveram acis un ēdam, vai šķiram pāri, bet zinu, ka vienalga sapņos rādīsies," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
20 min
1. Uzsilda pannu, izkausē sviestu- 50-70 g un ber virsū sasalušus pelmeņus. Kādu laiku nemaisu, lai apcepas un tad sāku maisīt.
Foto: Publicitātes
2. Skaisti apcep, pārmaļ melnos piparus.
Foto: Publicitātes
3. Pārkaisa meksikāņu čili garšvielas, kūpinātas paprikas pulveri, uzliek skābu krējumu, cik sirdsapziņa atļauj, pielej pus glāzi ūdens. Vāku virsū, lai vāras uz lēnas liesmas piecas minūtes.
Foto: Publicitātes
4. Kad pavārījušies, apmaisa, pārkaisa daudz rīvēta siera (man bij' Krievijas).
Foto: Publicitātes
5. Vēl divas minūtes zem vāka un gatavs. Pārkaisa dillītes, bauda.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu