Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Sātīgie pelmeņi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

"Jau uzreiz brīdinu, ir ēdiens, kur aizmirstiet par kalorijām. Vai nu aizveram acis un ēdam, vai šķiram pāri, bet zinu, ka vienalga sapņos rādīsies," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pelmeņi
  • Sviests
  • Melnie pipari
  • Meksikāņu čili garšviela
  • Kūpinātas paprikas pulveris
  • Skābais krējums
  • Ūdens
  • Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzsilda pannu, izkausē sviestu- 50-70 g un ber virsū sasalušus pelmeņus. Kādu laiku nemaisu, lai apcepas un tad sāku maisīt.
    Uzsilda pannu, izkausē sviestu- 50-70 g un ber virsū sasaluš...

    FOTO: Publicitātes

  2. Skaisti apcep, pārmaļ melnos piparus.
    Skaisti apcep, pārmaļ melnos piparus.

    FOTO: Publicitātes

  3. Pārkaisa meksikāņu čili garšvielas, kūpinātas paprikas pulveri, uzliek skābu krējumu, cik sirdsapziņa atļauj, pielej pus glāzi ūdens. Vāku virsū, lai vāras uz lēnas liesmas piecas minūtes.
    Pārkaisa meksikāņu čili garšvielas, kūpinātas paprikas pulve...

    FOTO: Publicitātes

  4. Kad pavārījušies, apmaisa, pārkaisa daudz rīvēta siera (man bij' Krievijas).
    Kad pavārījušies, apmaisa, pārkaisa daudz rīvēta siera (man...

    FOTO: Publicitātes

  5. Vēl divas minūtes zem vāka un gatavs. Pārkaisa dillītes, bauda.

    Labu apetīti!
    Vēl divas minūtes zem vāka un gatavs. Pārkaisa dillītes, bau...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas