"Jau uzreiz brīdinu, ir ēdiens, kur aizmirstiet par kalorijām. Vai nu aizveram acis un ēdam, vai šķiram pāri, bet zinu, ka vienalga sapņos rādīsies," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Pelmeņi
Sviests
Melnie pipari
Meksikāņu čili garšviela
Kūpinātas paprikas pulveris
Skābais krējums
Ūdens
Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
20 min.
Uzsilda pannu, izkausē sviestu- 50-70 g un ber virsū sasalušus pelmeņus. Kādu laiku nemaisu, lai apcepas un tad sāku maisīt.
FOTO: Publicitātes
Skaisti apcep, pārmaļ melnos piparus.
FOTO: Publicitātes
Pārkaisa meksikāņu čili garšvielas, kūpinātas paprikas pulveri, uzliek skābu krējumu, cik sirdsapziņa atļauj, pielej pus glāzi ūdens. Vāku virsū, lai vāras uz lēnas liesmas piecas minūtes.
FOTO: Publicitātes
Kad pavārījušies, apmaisa, pārkaisa daudz rīvēta siera (man bij' Krievijas).
FOTO: Publicitātes
Vēl divas minūtes zem vāka un gatavs. Pārkaisa dillītes, bauda.