1. Uzsilda pannu, izkausē sviestu- 50-70 g un ber virsū sasalušus pelmeņus. Kādu laiku nemaisu, lai apcepas un tad sāku maisīt.

Foto: Publicitātes
2. Skaisti apcep, pārmaļ melnos piparus.

Foto: Publicitātes
3. Pārkaisa meksikāņu čili garšvielas, kūpinātas paprikas pulveri, uzliek skābu krējumu, cik sirdsapziņa atļauj, pielej pus glāzi ūdens. Vāku virsū, lai vāras uz lēnas liesmas piecas minūtes.

Foto: Publicitātes
4. Kad pavārījušies, apmaisa, pārkaisa daudz rīvēta siera (man bij' Krievijas).

Foto: Publicitātes
5. Vēl divas minūtes zem vāka un gatavs. Pārkaisa dillītes, bauda.
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes