4. Gatavo rabarberu gēlu. Uzvāra cukuru ar ūdeni, pievieno agaru un vāra uz lēnas uguns 2 minūtes. Pievieno rabarberu sulu un atdzesē. Želeju sablendē un izspiež caur sietu.
5. Gurķiem: dārzeni sagriež plānās šķēlēs un iemarinē ar eļļu un sāli. Liek ledusskapī uz nakti.
6. Marinē rabarberu: uzvāra marinādi. Sagriež nomizotus rabarberus kubiņos un pārlej tiem karstu marinādi. Atdzesē un liek ledusskapī uz nakti.
7. Gatavo kinojas čipsus: uzvāra ūdeni ar sāli un pievieno kinoju Vāra līdz kinoja mīksta, tad nokāš. Kinoju sablendē un izsmērē plānā kārtā uz silikona vai pergamenta papīra. Atstāj uz galda uz 24 stundām izkalst.
Tad kinoju cep eļļā 200 grādos 10 sekundes. Nosusina uz salvetes un pārber ar sāli.