Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zemeņu svaigā kūka

FOTO: Publicitātes

"Kūka garšo vienreizēji- vēsa, skābena, viegla, atsvaidzinoša. Saldējums nobāl, garšo gan lieliem, gan maziem!" stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg zemeņu
  • 800 g biezpiena
  • 5-7 ēd. k. medus
  • 45 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

720 min.
  1. Liek pēc pamācības briedināt 3 paciņas želatīna
  2. Ieklāj traukā pārtikas plēvi un izliek ar sagrieztām zemeņu šķēlēm.
    Ieklāj traukā pārtikas plēvi un izliek ar sagrieztām zemeņu...

    FOTO: Publicitātes

  3. Sablendē kokteiļu blenderī svaigas zemenes. Ar rokas blenderi sablendējam biezpienu, pēc iespējas smalkāk. Beigās pieliekam medu. Uzsilda uzbriedināto želatīnu. Sajauc abas masas kopā, iejauc želatīnu.
    Sablendē kokteiļu blenderī svaigas zemenes. Ar rokas blender...

    FOTO: Publicitātes

  4. Uzmanīgi ar zupas kausu pielej pilnu formu. Tagad tik uz ledusskapi, lai stāv līdz rītdienai.
  5. Otrā dienā uzliek šķīvi virsū, apgāž otrādi un pavisam viegli noņem plēvi nost. Protams, no tādas kūkas visi bija sajūsmā!

    Lai labi garšo!
    Otrā dienā uzliek šķīvi virsū, apgāž otrādi un pavisam viegl...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas