Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Zemeņu svaigā kūka

Foto: Publicitātes
"Kūka garšo vienreizēji- vēsa, skābena, viegla, atsvaidzinoša. Saldējums nobāl, garšo gan lieliem, gan maziem!" stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
720 min
1. Liek pēc pamācības briedināt 3 paciņas želatīna
2. Ieklāj traukā pārtikas plēvi un izliek ar sagrieztām zemeņu šķēlēm.
Foto: Publicitātes
3. Sablendē kokteiļu blenderī svaigas zemenes. Ar rokas blenderi sablendējam biezpienu, pēc iespējas smalkāk. Beigās pieliekam medu. Uzsilda uzbriedināto želatīnu. Sajauc abas masas kopā, iejauc želatīnu.
Foto: Publicitātes
4. Uzmanīgi ar zupas kausu pielej pilnu formu. Tagad tik uz ledusskapi, lai stāv līdz rītdienai.
5. Otrā dienā uzliek šķīvi virsū, apgāž otrādi un pavisam viegli noņem plēvi nost. Protams, no tādas kūkas visi bija sajūsmā!

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu