Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Rabarberu drumstalmaize

Foto: Publicitātes
"Katram saimniekam vai saimniecītei parasti ir sava drumstalmaizes recepte. Te nu ir manējā," stāsta receptes autore Agate Vanuška-Andruce.
Citas autores receptes blogā: Chilli & Tonic
Pagatavošana
80 min
1. Uzsilda krāsni līdz 190 grādiem.
2. Sajauc sagrieztus rabarberus ar 100 gramiem cukura un citronu sulas, ļauj atsuloties.
Foto: Publicitātes
3. Nokāš rabarberus un iemaisa kukurūzas cieti.
4. Citā bļodā sajauc pārējās sastāvdaļas un ar roku samīca vēlamajā drumstalu izmērā.
Foto: Publicitātes
5. Pannā ieklāj cepampapīru un ieber pusi no drumstalu maisījuma. Ar roku vai glāzes apakšu piespiež, lai veidotos viendabīga mīkliņa pamatnei.
Foto: Publicitātes
6. Ieber rabarberus pannā.
Foto: Publicitātes
7. Virsū uzber pārējās drumstalas.
8. Cep krāsnī 50 - 60 minūtes, vai līdz sasniedz jums vēlamo krāsu.
Foto: Publicitātes
9. Izņem no krāsns un ļaujiet pilnībā atdzist pirms sagriezt
Foto: Publicitātes
10. Var pasniegt arī karstu ar vaniļas saldējumu.

Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes