Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Melleņu - kokosriekstu bumbiņas

Foto: Publicitātes
Vasarīgs un skaists deserts. Labs veids, kā izmantot savas ziemas krājumu sasaldētās mellenes. Melleņu bumbiņas ir mīkstas un krēmīgas, kā arī veselīgas - bez cukura.
Vairāk veselīgu recepšu blogā "Healthy choices by Sabine".
Pagatavošana
30 min
1. Sablendē mellenes ar grieķu jogurtu un medu.
2. Pievieno kokosriekstu miltus un uz lēna ātruma vēl nedaudz sablendē.
3. Ar rokām, plaukstās veido bumbiņas.
4. Bumbiņu izrullē cauri kokosriekstu skaidiņām.
5. Kad gatavs, var baudīt uzreiz, vai ja vēlas masu nedaudz cietāku, tad liek ledusskapī uz 1 stundu, bet uzglabā ledusskapī.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu