Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Vegānie mango mafini

Foto: Publicitātes
Ja Tev mājās ir gatavs mango, tad Tev ir jāpagatavo šie gardie mafini. Tiem ir eksotiska un svaiga garša. Mango mafini ir mīksti un saldi, kā arī tie ir vegāni, bez laktozes un bez cukura. Lielisks ikdienas veselīgais deserts vai našķis, kā arī ideāli priekš skaistām un gardām brokastīm.
Vairāk veselīgu recepšu blogā "Healthy choices by Sabine".
Pagatavošana
40 min
1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190°C.
2. Sagriež mango mazos gabaliņos.
3. Ņem bļodu, sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un kanēli (visas sausās sastāvdaļas).
4. Ņem citu bļodu un atsevišķi sajauc kopā pienu ar kokosriektu eļļu un medu (visas mitrās sastāvdaļas).
5. Tad kārtīgi sajauc abas masas kopā un pilda mafinu formiņās.
6. Cep 25 minūtes 190°C.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes