Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Biezpiena plācenīši

Foto: Publicitātes
Izdosies vienmēr, nebūs ķepīgi, ja gatavos pēc šīs receptes. Knifiņš - biezpienu iemīca mīklā sagatavošanas beigās!
Receptes un foto autore: Laila Rudzone
Pagatavošana
60 min
1. Olas sakuļ ar cukuru, sāli, vanilīncukuru.
2. Pievieno krējumu, sakuļ.
3. Pieber izsijātus miltus, cepamo pulveri, sarīvētu citrona miziņu, visu samīca .
4. Liek klāt pa daļām caur sietu izberztu biezpienu un visu kārtīgi izmīca.

Atpūtina mīklu 30 minūtes.
5. Mīklu sadala daļās. Uz galda izripina desiņas, lai sagriežot vienāda izmēra plācenīši veidotos.
6. Lai vieglāk strādāt uz galda paber miltus. Griež ripiņās, veido plācenīšus, apberot nedaudz ar miltiem, pieplacina.
Foto: Publicitātes
7. Cep sakarsētā eļļā no abām pusēm.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu