Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Leldes Dreimanes īpašā tomātu mērce grila ēdieniem

Leldes Dreimanes īpašā tomātu mērce grila ēdieniem

FOTO: Publicitātes

Šī uzlabotā un īpaši gardā tomātu mērce ar krietnu devu sulīgu un vitamīniem bagātu zaļumu piešķirs jaunas garšu nianses šašlikam, desiņām, kebabiem, baklažāniem un citiem uz grila gatavotiem ēdieniem. Pikantā mērcīte lieliski iederēsies arī tortilju vai vrapu pildījumā. Skaties, kā Leldei Dreimanei veicās pagatavot šo mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5-1 burciņa“Spilvas” tomātu mērce bez cukura
  • 1-2 ēd. k. “Spilvas” adžikas
  • 1 buntīte diļļu
  • 1 buntīte lociņu
  • 1 buntīte pētersīļu
  • 5-6 “Spilvas” marinētie gurķīši
  • “Latplanta” malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Zaļumus un marinētos gurķīšus sakapā.
    Zaļumus un marinētos gurķīšus sakapā.

    FOTO: Publicitātes

  2. Bļodā liek tomātu mērci, pievieno adžiku, zaļumus, melnos piparus. Visu samaisa.
  3. Mērci ledusskapī var glabāt nedēļu.

    Veseli ēduši!
    Mērci ledusskapī var glabāt nedēļu. 

Veseli ēduši!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas