Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Leldes Dreimanes īpašā tomātu mērce grila ēdieniem

Foto: Publicitātes
Šī uzlabotā un īpaši gardā tomātu mērce ar krietnu devu sulīgu un vitamīniem bagātu zaļumu piešķirs jaunas garšu nianses šašlikam, desiņām, kebabiem, baklažāniem un citiem uz grila gatavotiem ēdieniem. Pikantā mērcīte lieliski iederēsies arī tortilju vai vrapu pildījumā. Skaties, kā Leldei Dreimanei veicās pagatavot šo mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
10 min
1. Zaļumus un marinētos gurķīšus sakapā.
Foto: Publicitātes
2. Bļodā liek tomātu mērci, pievieno adžiku, zaļumus, melnos piparus. Visu samaisa.
3. Mērci ledusskapī var glabāt nedēļu.

Veseli ēduši!
Foto: Publicitātes
Uz augšu