Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Šokolādes braunijs

Foto: Publicitātes
Mutē kūstošs šokolādes braunijs - daudz veselīgāka versija - bez miltiem un cukura.
Vairāk veselīgu recepšu blogā "Healthy choices by Sabine".
Pagatavošana
40 min
1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C.
2. Izkausē šokolādi, kokosriekstu eļļu un medu (ja tu kausē uz pannas, tad ļoti zema temperatūrā).
3. Ņem bļodu, sajauc izkausēto šokolādi ar olām.
4. Pievieno miltus, sāli un labi samaisa.
5. Ņem kvadrātveida cepamo formu, izklāj ar cepamo papīru un ieklāj braunija mīklu.
6. Cep in 180°C. 25 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu