Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Šokolādes braunijs

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Veselīgās
Mutē kūstošs šokolādes braunijs - daudz veselīgāka versija - bez miltiem un cukura.
Vairāk veselīgu recepšu blogā "Healthy choices by Sabine".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 g tumšā šokolāde bez cukura
  • 100 g kokosriekstu eļļas
  • 2 olas
  • 90 g rīsu miltu
  • 3-4 ēd. k. medus
  • Sāls šķipsna/s
  • Virskārtai:
  • 100 g tumšā šokolāde bez cukura
  • 50 ml augu piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C.
  2. Izkausē šokolādi, kokosriekstu eļļu un medu (ja tu kausē uz pannas, tad ļoti zema temperatūrā).
  3. Ņem bļodu, sajauc izkausēto šokolādi ar olām.
  4. Pievieno miltus, sāli un labi samaisa.
  5. Ņem kvadrātveida cepamo formu, izklāj ar cepamo papīru un ieklāj braunija mīklu.
  6. Cep in 180°C. 25 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep in 180°C. 25 minūtes. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas