Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

2021. gada 14. aprīlis
Foto: Sanda Mekša
Paldies Receptes.lv lasītājai par iesūtīto recepti!
Pagatavošana
30 min
1. Cūkas fileju sagriež gabaliņos (apmēram 2 pirkstu platumā). Apcep sakarsētā, ieeļļotā pannā no abām pusēm gaiši brūnus, dažas minūtes no katras puses. Uzber sāli, piparus. Liek atdzesēties.
Foto: Sanda Mekša
2. Tikmēr pannā sacep smalki sagrieztus sīpolus.
3. Kad tie gatavi, liek apm. uz puses no bekona šķēles, tad cūkas filejas gabaliņu, uz tā uzsmērē nedaudz sinepes, tad aiztin ciet un sasprauž ar irbulīti.
4. Apcep dažas minūtes sakarsētā pannā no abām pusēm.
Foto: Sanda Mekša
5. Tad pievieno saldo krējumu, karsē aptuveni 5 minūtes. Papildus garšvielas nevajag.
Foto: Sanda Mekša
6. Labu apetīti!
Foto: Sanda Mekša
Uz augšu