Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

FOTO: Sanda Mekša

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkas filejas
  • 10 šķēle/s bekona
  • 2 sīpoli
  • 200 ml saldā krējuma 35 %
  • Sinepes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cūkas fileju sagriež gabaliņos (apmēram 2 pirkstu platumā). Apcep sakarsētā, ieeļļotā pannā no abām pusēm gaiši brūnus, dažas minūtes no katras puses. Uzber sāli, piparus. Liek atdzesēties.
    Cūkas fileju sagriež gabaliņos (apmēram 2 pirkstu platumā)....

    FOTO: Sanda Mekša

  2. Tikmēr pannā sacep smalki sagrieztus sīpolus.
  3. Kad tie gatavi, liek apm. uz puses no bekona šķēles, tad cūkas filejas gabaliņu, uz tā uzsmērē nedaudz sinepes, tad aiztin ciet un sasprauž ar irbulīti.
  4. Apcep dažas minūtes sakarsētā pannā no abām pusēm.
    Apcep dažas minūtes sakarsētā pannā no abām pusēm.

    FOTO: Sanda Mekša

  5. Tad pievieno saldo krējumu, karsē aptuveni 5 minūtes. Papildus garšvielas nevajag.
    Tad pievieno saldo krējumu, karsē aptuveni 5 minūtes. Papild...

    FOTO: Sanda Mekša

  6. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Sanda Mekša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas