Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Āzijas kāposts jeb pak čoi sojas - medus mērcē

Foto: Shutterstock.com
Āzijas garša uz šķīvja. Šis kāposts lieliski papildinās gan vistas, gan cūkas, gan liellopa gaļas ēdienus.
Pagatavošana
10 min
1. Kāpostu nomazgā, nosusina un sagriež katru četrās daļās.
2. Pannā sakarsē eļļu, liek kāpostu un to nedaudz apcep - tikai tik daudz, lai tas paliek vizuāli mīkstāks (aptuveni 2 minūtes).
3. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, medu un sojas mērci. Visu turpina cept, līdz kāposts mīksts.
4. Beigās pārber ar sezama sēkliņām, samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu