Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Āzijas kāposts jeb pak čoi sojas - medus mērcē

Āzijas kāposts jeb pak čoi sojas - medus mērcē

FOTO: Shutterstock.com

Āzijas garša uz šķīvja. Šis kāposts lieliski papildinās gan vistas, gan cūkas, gan liellopa gaļas ēdienus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 pak čoi
  • 1-2 ēd. k. eļļas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 tējk. sezama sēkliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Kāpostu nomazgā, nosusina un sagriež katru četrās daļās.
  2. Pannā sakarsē eļļu, liek kāpostu un to nedaudz apcep - tikai tik daudz, lai tas paliek vizuāli mīkstāks (aptuveni 2 minūtes).
  3. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, medu un sojas mērci. Visu turpina cept, līdz kāposts mīksts.
  4. Beigās pārber ar sezama sēkliņām, samaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Beigās pārber ar sezama sēkliņām, samaisa un pasniedz.

La...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas