Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Košā rabarberu plātsmaize

2021. gada 13. aprīlis
Foto: Veronika Levša
Pavasaris - mans mīļākais gada laiks un mīļākie rabarberi. Vienmēr pirmā top rabarbera plātsmaize. Jums garšo viņi?
Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Pagatavošana
45 min
1. 2 olas sakuļ ar cukuru.
2. Pievieno kefīru, sajauc.
3. Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliek mālā
4. Rabarberus nomazgā, nomizo un sagriež gabaliņos.
5. Uz cepamās plāts kurai jau virsū cepamais papīrs, lej virsū mīklu, saliek rabarberus, tad sajauc bļodiņā olu, 2 ēdamkarotes cukuru un 2 ēdamkarotes krējumu, lej rabarberiem virsū un beigās uzber kanēli.
6. Cept cepeškrāsnī 200 grādos līdz 30 minūtēm.

Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu