Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Košā rabarberu plātsmaize

FOTO: Veronika Levša

Pavasaris - mans mīļākais gada laiks un mīļākie rabarberi. Vienmēr pirmā top rabarbera plātsmaize. Jums garšo viņi?
Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s kefīra
  • 3 olas
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 glāze/s cukura
  • 4 rabarberi
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. 2 olas sakuļ ar cukuru.
  2. Pievieno kefīru, sajauc.
  3. Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliek mālā
  4. Rabarberus nomazgā, nomizo un sagriež gabaliņos.
  5. Uz cepamās plāts kurai jau virsū cepamais papīrs, lej virsū mīklu, saliek rabarberus, tad sajauc bļodiņā olu, 2 ēdamkarotes cukuru un 2 ēdamkarotes krējumu, lej rabarberiem virsū un beigās uzber kanēli.
  6. Cept cepeškrāsnī 200 grādos līdz 30 minūtēm.

    Lai labi garšo!
    Cept cepeškrāsnī 200 grādos līdz 30 minūtēm.

Lai labi gar...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas