Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Totellini Rikota ar spinātiem Vidusjūras mērcē

Totellini Rikota ar spinātiem Vidusjūras mērcē

FOTO: Publicitātes

Apmaksāta publikācija: Stockmann
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums Tortelloni Ricotta & Spinaci Giovanni Rana
  • 6 ēd. k. Extra virgin olīveļļas
  • 15 g kaperu
  • 4 melnās olīvas
  • 4 kaltēts tomāts
  • 18 g pētersīļi
  • 8 anšova fileja
  • 1 tējk. kaltēts oregano
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lielā bļodā sajauc kaperus, sasmalcinātas olīvas, kaltētus tomātus, pētersīļus, anšovus, oregano un eļļu. Pēc garšās pievieno piparus, bet nepievieno sāli, jo sastāvdaļas jau ir sāļas.
  2. Pa to laiku pagatavo Tortelloni saskaņā ar iepakojuma instrukcijām.
  3. Pievieno Tortelloni bļodā esošam sastāvdaļām un viegli samaisa, pievienojot dažas karotes ūdens kurā vārīja Tortelloni, lai mīkstinātu mērci.
  4. Servē uz šķīvjiem.

    Labu apetīti!
    Servē uz šķīvjiem.

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vārītas mēles salāti ar svaigu gurķi

Vārītas mēles salāti ar svaigu gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas