Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Totellini Rikota ar spinātiem Vidusjūras mērcē

Foto: Publicitātes
Apmaksāta publikācija: Stockmann
Pagatavošana
30 min
1. Lielā bļodā sajauc kaperus, sasmalcinātas olīvas, kaltētus tomātus, pētersīļus, anšovus, oregano un eļļu. Pēc garšās pievieno piparus, bet nepievieno sāli, jo sastāvdaļas jau ir sāļas.
2. Pa to laiku pagatavo Tortelloni saskaņā ar iepakojuma instrukcijām.
3. Pievieno Tortelloni bļodā esošam sastāvdaļām un viegli samaisa, pievienojot dažas karotes ūdens kurā vārīja Tortelloni, lai mīkstinātu mērci.
4. Servē uz šķīvjiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu