1iepakojums Tortelloni Ricotta & Spinaci Giovanni Rana
6ēd. k.Extra virgin olīveļļas
15gkaperu
4melnās olīvas
4kaltēts tomāts
18gpētersīļi
8anšova fileja
1tējk.kaltēts oregano
Piparipēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Lielā bļodā sajauc kaperus, sasmalcinātas olīvas, kaltētus tomātus, pētersīļus, anšovus, oregano un eļļu. Pēc garšās pievieno piparus, bet nepievieno sāli, jo sastāvdaļas jau ir sāļas.
Pa to laiku pagatavo Tortelloni saskaņā ar iepakojuma instrukcijām.
Pievieno Tortelloni bļodā esošam sastāvdaļām un viegli samaisa, pievienojot dažas karotes ūdens kurā vārīja Tortelloni, lai mīkstinātu mērci.