Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ravioli ar sēnēm strogonova mercē

FOTO: Publicitātes

Garšu ceļojums uz Itāliju.
Apmaksāta publikācija: Stockmann
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 iepakojums Ravioli Porcini sēņu Džovanni Rana
  • 500 g liellopa gaļas
  • 32 g sviesta
  • 2 šalotes sīpoli
  • 1 zariņš svaiga timiāna
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 240 g liellopa buljona
  • 20 g krējuma
  • 14 g dižonas sinepju
  • 8 g diļļu
  • 8 g pētersīļi
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rūpīgi noskalo un nosusina gaļu, pēc tam ierīvē ar sāli un pipariem.
  2. Lielā, sakarsētā pannā apcep gaļu no visām pusēm - vajadzības gadījumā sadalot daļās, lai gaļa netiktu pārpildīta pannā un tvaicēta. Cep apmēram 1 minūti katru pusi. Noņem no uguns un noliek uz šķīvi.

  3. Tajā pašā pannā vidējā siltumā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta. Pievieno sasmalcinātu šalotes sīpolus, timiānu un ķiplokus un apcep līdz mīkstumam, 3 - 5 minūtes.
  4. Pievieno buljonu un pēc tam konjaku. Vāra uz lēnas uguns līdz šķidrums samazinās uz pusi, apmēram 10 minūtes.
  5. Kamēr mērce gatavojas, uzvāra katlu ar ūdeni, pievieno sāli. Pagatavo Ravioli atbilstoši gatavošanas norādījumiem.
  6. Kad mērce ir samazinājusies uz pusi, pievieno krējumu un sinepes, pēc tam pievieno gaļu. Turpina sautēt uz vidējas lēnas uguns, līdz gaļa ir sajaukusies ar mērci, bet nav pilnībā pagatavota, apmēram 2 līdz 3 minūtes.
  7. Pievienojiet pannai Ravioli un uzmanīgi samaisa, lai Ravioli pārklātos ar mērci. Ja mērce šķiet pārāk bieza, pievieno nedaudz vārīšanas ūdens. Pasniedz ar sasmalcinātiem garšaugiem.

    Labu apetīti!
    Pievienojiet pannai Ravioli un uzmanīgi samaisa, lai Ravioli...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas