Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ravioli ar sēnēm strogonova mercē

Foto: Publicitātes
Garšu ceļojums uz Itāliju.
Apmaksāta publikācija: Stockmann
Pagatavošana
30 min
1. Rūpīgi noskalo un nosusina gaļu, pēc tam ierīvē ar sāli un pipariem.
2. Lielā, sakarsētā pannā apcep gaļu no visām pusēm - vajadzības gadījumā sadalot daļās, lai gaļa netiktu pārpildīta pannā un tvaicēta. Cep apmēram 1 minūti katru pusi. Noņem no uguns un noliek uz šķīvi.

3. Tajā pašā pannā vidējā siltumā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta. Pievieno sasmalcinātu šalotes sīpolus, timiānu un ķiplokus un apcep līdz mīkstumam, 3 - 5 minūtes.
4. Pievieno buljonu un pēc tam konjaku. Vāra uz lēnas uguns līdz šķidrums samazinās uz pusi, apmēram 10 minūtes.
5. Kamēr mērce gatavojas, uzvāra katlu ar ūdeni, pievieno sāli. Pagatavo Ravioli atbilstoši gatavošanas norādījumiem.
6. Kad mērce ir samazinājusies uz pusi, pievieno krējumu un sinepes, pēc tam pievieno gaļu. Turpina sautēt uz vidējas lēnas uguns, līdz gaļa ir sajaukusies ar mērci, bet nav pilnībā pagatavota, apmēram 2 līdz 3 minūtes.
7. Pievienojiet pannai Ravioli un uzmanīgi samaisa, lai Ravioli pārklātos ar mērci. Ja mērce šķiet pārāk bieza, pievieno nedaudz vārīšanas ūdens. Pasniedz ar sasmalcinātiem garšaugiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu