Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kraukšķīgās siļķu karbonādes ar kartupeļiem un mārrutku jogurtu

Foto: Publicitātes
Ja no pusdienām vai vakariņām pāri palikuši vārītie kartupeļi, bet ledusskapī stāv paciņa siļķu fileju, pavisam ātri varēsi pagatavot ļoti gardu un sātīgu maltīti. Siļķes fileja “jaunās skaņās” - kraukšķīgā kukurūzas pārslu panējumā - pavisam noteikti patīkami pārsteigs un iepriecinās tavas garšu kārpiņas.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
20 min
1. Kukurūzas pārslas ber polietilēna maisiņā un ar rokām saberž smalkās drumstalās.
Foto: Publicitātes
2. Pannā lej eļļu un uzkarsē. Siļķu filejas apviļā kukurūzas pārslu drumstalās, liek uz pannas un cep 1-2 minūtes no katras puses, līdz siļķu karbonādes ir apetītlīgi zeltainas. Tad izņem no no pannas, liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli.
3. Pannā liek cepties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apcepot tos zeltainus no visām pusēm. Pāris minūtes pirms cepšanas beigām kartupeļiem pievieno paprikas pulveri un kapātus ķiplokus.
4. Gatavo mārrutku jogurtu, samaisot visas sastāvdaļas. Liek to trauciņā un pārkaisa ar kapātiem lociņiem.
5. Uz šķīvjiem liek ceptos kartupelīšus, kraukšķīgās siļķu karbonādes, mērces trauciņu un redīsus, gurķīšus, zaļumu salātus vai citus dārzeņus pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu